Inloggen Registreren

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Maak een account aan

Velden met een asterix (*) zijn verplicht.
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestig wachtwoord
E-mail
Bevestig e-mailadres
Captcha
Reload Captcha

De ProdukCie is een commissie die zich bezig houdt met het ontwikkelen van leuke kledingstukken en gadgets welke het lid zijn van de leukste studievereniging van Wageningen representeert! De producten die wij maken zijn vaak gerelateerd aan de achtergrond van onze studie en zijn leuke hebbedingetjes. 

De commissie brengt af en toe een artikel uit, welke voorzien is van een leuke afbeelding of een pakkende tekst. Deze bedrukkDe ProdukCie is een commissie die zich bezig houdt met het ontwikkelen van leuke kledingstukken en gadgets welke het lid zijn van de leukste studievereniging van Wageningen representeert! De producten die wij maken zijn vaak gerelateerd aan de achtergrond van onze studie en zijn leuke hebbedingetjes. 

De commissie brengt af en toe een artikel uit, welke voorzien is van een leuke afbeelding of een pakkende tekst. Deze bedrukkingen hebben te maken met het geen waar onze studie zich mee bezig houdt, van het werken in het lab tot en met de voeten in de klei, wij maken er iets passends voor.

De commissie laat onze creatieve breinen flink kraken, zodat er regelmatig een verassend Semper Florens artikel voor jullie beschikbaar komt.

Laura Wijnia (voorzitter), Lotte van Dueren den Hollander, Martine Trip, Melindy Dirks en Julia van Oord

Contact

Adres: Radix (gebouw 107)
           Droevendaalsesteeg 1
           Postbus 16
           6700 AA Wageningen
Telefoon: 0317-486054
E-mail: semper.florens@wur.nl

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com

Copyright © Semper Florens - 2017