Inloggen Registreren

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Maak een account aan

Velden met een asterix (*) zijn verplicht.
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestig wachtwoord
E-mail
Bevestig e-mailadres
Captcha
Reload Captcha

Voor het bestuur van de studievereniging is het belangrijk dat oud bestuursleden een steun  en helpende hand kunnen leveren tijdens het maken van belangrijke beslissingen. Oud bestuursleden hebben met hun ervaring in het bestuur en de vele jaren in de studievereniging een goede kijk op de mogelijkheden binnen de vereniging. Net zoals genen van planten worden overgedragen op hun nieuwe generatie, draagt ook de HTT-cie ervaringen over op de nieuwe bestuursleden.

HTT staat voor 'Hamertje Tik-Tik', verwijzend naar een van de activiteiten van de commissie om de nieuwe voorzitter te voorzien van een goede hamer, die nodig is om de tweejaarlijkse algemene vergadering van de studievereniging te leiden. Ook komt de HTT-cie regelmatig samen met het huidige bestuur om de gang van zaken door te spreken. Verder staan wij altijd paraat om het bestuur te ondersteunen waarbij nodig.

HTT-Cie,
Hilde Coolman (voorzitter), Laura de Rond, Ruud Venner, Jeroen Boonekamp, Damian Boer, Ruben Dümmer, Laura Wijnia, Max van der Heide, Joris Alkemade, Sander Langebeeke, Brent Riechelman, Kyra Broeders en Lotte van Dueren den Hollander

Contact

Adres: Radix (gebouw 107)
           Droevendaalsesteeg 1
           Postbus 16
           6700 AA Wageningen
Telefoon: 0317-486054
E-mail: semper.florens@wur.nl

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com

Copyright © Semper Florens - 2017