Inloggen Registreren

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Maak een account aan

Velden met een asterix (*) zijn verplicht.
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestig wachtwoord
E-mail
Bevestig e-mailadres
Captcha
Reload Captcha

Beste plantjes,

Ik heb de eer gekregen om voorzitter te zijn van de excursie commissie. Zoals de naam al aangeeft organiseren wij elke periode leuke, interessante en studie gerelateerde excursies voor de leden van Semper Florens. Hierbij regelen wij alles van bus tot de presentjes. Jij hoeft alleen maar op de fiets of in de bus te stappen om mee te gaan!

Wij proberen excursies te organiseren naar speciale, innovatieve en interessante bedrijven of projecten die ons een ander perspectief kunnen bieden op de agrarische sector. Tevens proberen wij bedrijven uit de zoeken waar je normaal gesproken niet zou komen. Met onze brede insteek willen we alle kanten van de agrarische sector belichten. Hierbij proberen we niet alleen te focussen op planten als voedselgewas maar kijken we ook naar alternatief gebruik van planten voor bijvoorbeeld medicijnen of als energiebron.

Als lid van de ExcurCie kom je als snel in contact te komen met het bedrijfsleven en kan je interessante projecten/bedrijven laten zien aan de andere Semper Florens leden. Kort samengevat, De ExcurCie is een super leuke commissie die veel te bieden heeft!

Tot de volgende excursie!

Wouter Mooij (voorzitter), Sander Langebeeke, Lea Priem, Selena Koene and Marijke Haas

Contact

Adres: Radix (gebouw 107)
           Droevendaalsesteeg 1
           Postbus 16
           6700 AA Wageningen
Telefoon: 0317-486054
E-mail: semper.florens@wur.nl

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com

Copyright © Semper Florens - 2017