Inloggen Registreren

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij

Maak een account aan

Velden met een asterix (*) zijn verplicht.
Naam
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bevestig wachtwoord
E-mail
Bevestig e-mailadres
Captcha
Reload Captcha

De AXI organiseert een hele hoop leuke ensoms actieve activiteiten voor de leden van Semper Florens. Iedere periode worden er twee activiteiten georganiseerd, van een filmavond tot gezellig met zijn allen naar de ijsbaan om een rondje te schaatsen!

Ook organiseert de AXI samen met andere studieverenigingen twee grote open feesten, namelijk het KI-feest en het T3-feest. Deze feesten worden georganiseerd om de leden van andere studieverenigingen beter te leren kennen, wat onder het genot van een drankje natuurlijk het beste gaat!

Naast deze twee open feesten organiseren wij ieder jaar samen met HeerenXVII en De Veetelers de enige echte boerengames. Hierbij kan de echte plantkracht tot uiting komen en worden er na een barbecue verschillende spellen gedaan zoals frontgewicht sjouwen en trekker duwen.

De AXI maakt van iedere activiteit weer een onvergetelijke ervaring een hoopt daarom ook jou de volgende keer er weer bij te zien!

De Axi,
Lotte van Dueren den Hollander (voorzitter), Laura Wijnia, Paul Ruigrok, Devon Sonneveld, Nienke Denissen, Joep Laan, Martine Trip en Indy Tuchter

Contact

Adres: Radix (gebouw 107)
           Droevendaalsesteeg 1
           Postbus 16
           6700 AA Wageningen
Telefoon: 0317-486054
E-mail: semper.florens@wur.nl

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com

Copyright © Semper Florens - 2017