Semper Florens is een vereniging die geen winst maakt en inkomsten haalt uit leden, leerstoelgroepen van de Wageningen University. Zoals u misschien al eerder gelezen heeft zijn wij de studie vereniging van de studenten van de studies Plantenwetenschappen, Plantbiotechnologie en Biologische landbouw. Voor deze verschillende groepen organiseren wij vele activiteiten georganiseerd door de vele commissies die wij hebben. Bij Semper Florens houdt een commissies zich bezig met sponsoring, om te zorgen dat de vereniging goed kan blijven functioneren, voor nu en in de toekomst. Zij zijn dan ook gedurende het academisch jaar druk bezig met het zoeken en vinden van sponsoren, misschien wel naar u?

De sponsorcie is een serieuze commissie, die het bestuur en de verschillende commissies ondersteund, door sponsoren te zoeken voor unieke activiteiten, zoals de buitenlandse excursie, gala's, Almanaken, smoelenboeken, lustra, maar ook voor de jaarlijkse terugkomende activiteiten, bijvoorbeeld het verenigingsblad Internodium, excursies en TDL-avonden.

We proberen een open relatie te behouden met onze sponsoren, aangezien zij niet alleen onze inkomstenbron zijn maar ook onze raadgevers, we kunnen met vele vragen bij hen terecht, bijvoorbeeld voor sprekers, excursies, maar ook advies en feedback. In onze sponsorcatalogus staat uitgelegd wie wij zijn, wat we doen en onze sponsormogelijkheden.

Mocht u meer informatie willen hebben, geïnteresseerd zijn in de sponsorcatalogus of sponsoring van Semper Florens, dan kunt u deze informatie vinden in de verschillende sub-menu's.

Heeft u interesse in of vragen over sponsoring, dan kunt via onze e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) contact met ons opnemen.