AV + Wisselborrel

Het nieuwe bestuur!

Foto van de maand!

Er werd flink gedanst na het integratie diner!

01

                                       agrjobs                     KLV           

Dutch English French German

Gala

Beste leden,

De Galacie is de afgelopen maanden druk in de weer geweest om een fantastisch gala voor jullie neer te zetten op 21 mei. Het integratiegala wordt georganiseerd door ‘De Veetelers’, Di-Et-Tri,  Heeren XVII, Nicolas Appert en Semper Florens. Per lid is het mogelijk om één introducee mee te nemen. Als locatie is dit jaar gekozen voor de prachtige Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem.

De kaartverkoop zal plaatsvinden op 7 april t/m 25 april. In deze periode is het tijdens iedere doordeweekse dag mogelijk van 12:30 tot 13:15 uur een kaartje te bemachtigen in het Di-Et-Tri hok op de eerste verdieping van het Forum, kamer 110. De prijs voor een kaartje is € 32,50 voor leden van Heeren XVII, Di-Et-Tri, Semper Florens en Nicolas Appert en € 40,- voor leden van studievereniging “De Veetelers” en introducees. Hierbij zijn onbeperkt biertjes, wijntjes, fris, een aantal sterkere drankjes en busvervoer heen en terug inbegrepen. Daarnaast zal de studentenband SOG-band voor een goed sfeertje zorgen, wat het feest compleet maakt!  

Career Discovery Day

Op 15 april werd de eerste Career Discovery Day georganiseerd in samenwerking met Biologica. Er waren zo'n 180 studenten aanwezig om te luisteren naar de presentaties van de volgende bedrijven: Agrifirm Plant BV, Enza zaden, INCOTEC Group BV, Rijk Zwaan, KWS GROUP, Limagrain, Bejo Zaden en KeyGene. Daarnaast zorgden KWS Group en Limagrain voor workshops waarbij onderwerpen uit de praktijk belicht werden. Tijdens de pauzes konden er bij de stands van bedrijven vragen gesteld worden. Op het eind was er een netwerk borrel waarbij onder het genot van een drankje en een hapje een praatje gemaakt kon worden bij de aanwezige bedrijven. 

AXI activity

Het was een mooie lenteavond en in de avondzon verzamelden we bij de markt voor het kinderfeestje van de AXI. De opkomst werd in drie teams ingedeeld en elk team kreeg de eerste aanwijzing voor de eerste locatie. De aanwijzing was een foto van een plaats in Wageningen waar je naartoe moest om een opdracht te vervullen. Bij de plaats aangekomen stond een duo van de AXI commissie om het spel uit te leggen, als het spel voldaan is kreeg je een foto van de volgende locatie.

De spellen waren bigbag lopen, spijkerpoepen, een wodka-pokerface-spel, en wodka-gummiebeertjes happen.

De locaties liepen van het torckpark naar het aboretum van de uijterwaarden naar de haven. Het was erg leuk om met deze AXI activiteit door Wageningen te crossen met je team. De laatste locatie was bij een AXI lid thuis waar de prijsuitreiking en een vuurtje was en wat drankjes waren. De avond eindigde natuurlijk in de woeste.

Excursion Parenco

On Thursday the 27th of March 12 people went to the paper factory Parenco. We departed from the Radix at around 9.30 a bit later than planned. When we arrived we were welcomed with a hot cup of coffee and tea. During the coffee and tea we had a presentation about the history of Parenco and some safety precautions. Parenco has been a household name of the Lower Rhine at Renkum. The first paper mill “The Bock” was set up in Renkum in 1598 and a lot of things have changed during the years. They use 100% recycled paper to make new paper. Parenco is also very sustainable because they burn waste, sewage sludge and deinking silt released during the production. The steam produced is used for electricity to process of pulp into paper.

Read more...

Agenda

Wed May 14
Boerenfeest
Wed May 21
SF Gala
Wed Jun 04
TDL avond
Fri Jun 13
SF weekend

Wudjes

Over 1 periode zich als 5ejaars niet meer op feestjes durft te vertonen?
Hij jammer genoeg niet doorhad dat hij naar een vuilnisbelt aan het kijken was?
Wist u dat Bert W. de heuvels en het Limburgse Landschap toch wel erg mooi vind?
Contact Us
Semper Florens
Droevendaalstesteeg 1
Postbus 16
6700 AA Wageningen
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
SF linkedin Group
SF Facebook Group