Subscription BuitEx

Subscription for the BuitEx 2015 to Italy has started, be quick because there is only place for 25 students! Deadline is Friday 23th of January. Check our email for more information....

Dubbel Top!

Voor de 10e keer op rij is Wageningen Universiteit de beste universiteit van Nederland! En samen met Internationaal Land- en Waterbeheer is Plantenwetenschappen de beste opleiding van Nederland!

Sponsoren

 

 agrjobs KLV  

Dutch English French German

Semper Florens

Semper Florens is de studievereniging van plantenwetenschappen, plantbiotechnologie en de master biologische landbouw. We hebben ongeveer 300 leden en reünisten en organiseren studie-gerelateerde, sportieve en gezellige activiteiten. Naast het dagelijkse bestuur heeft Semper Florens commissies voor het organiseren van deze activiteiten. Het reilen en zeilen van de vereniging wordt vastgelegd in het verenigingsblad ‘Internodium’, waarin activiteiten, stages, leden en weetjes (wist u datjes) uitgebreid worden behandeld! Voor meer informatie over het bestuur, de commissies en/of het Internodium kun je terecht in de verschillende submenu’s.

Year in Photos 2014

 

Agenda

Wudjes

WUD suzanne eigenlijk niks is. (Verwijzing naar 2013-2014 issue 4: WUD timo op niks valt)
Hun ideale bijnaam daarom Martim is?
Martijn Vogelaar en Tim Neefjes op elkaar lijken
Contact Us
Semper Florens
Droevendaalstesteeg 1
Postbus 16
6700 AA Wageningen
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
SF linkedin Group
SF Facebook Group